GÁBOR’S MANDALAS

A mindennapi harmóniáért.
Egyedi minőség, mely Téged tükröz vissza.

A stílus...

Én megalkotom,
Te csak találd meg magad bennük!

Hajdú Gábor vagyok, a mandalák tervezője. Közel 15 éve dolgozom photoshoppal. Korábban főleg geometriai formákból alkottam képeket, majd találkoztam a mandalákkal… A bűvöletükbe kerültem… Az elmúlt időszakban számos különböző mintájú, színű és hangulatú egyedi mandalát készítettem, amiket eddig az Instagram oldalamon tettem közzé.

Számomra a mandalák komponálása az önkifejezés legjobb módja. A színek és formák számtalan változata ámulatba ejt. A motívumok részletgazdagsága inspirál. A variációs lehetőségek végtelensége felszabadít és ösztönöz. Ezt adják nekem, az alkotónak.
És számodra mit jelentenek a mandalák?

Az elmúlt évek tapasztalatainak és munkájának eredményei az itt látható alkotásaim. A művészetet nemcsak látni és láttatni, hanem hallani és hallattatni is szeretem: több mint 20 éve gitározom. A jazz és klasszikus zene mellett a Rock ’n’ Roll áll a legközelebb hozzám.

Hajdú Gábor

alkotó

Rólam portré 2

A KÉPEKRŐL...

Digital Art

Egy mandala elkészítése az ötlet megszületésétől, az utolsó ecsetvonásig egy komplex folyamat. Ezeknek a műalkotásoknak a létrehozásakor az alkotó ötvözi a tradicionális és modern művészeti technikákat, ezzel elérve egy tökéletes eredményt, amely bármilyen teret ragyogóvá varázsol. Minden kép egyedi műalkotás, ötvözi a digitális rajztábla, toll és ecset, a geometrikus szerkesztés és az egér használatát.

2023 03 gaborsmandalas2023 43 1

@GABOR8797

Gábor's mandalas az Instagramon

[instagram-feed feed=1]
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üres
      Calculate Shipping