Szállítási feltételek

Szállítási díj:

A szállítási díj a fuvarozó partnerünk díjtáblázata alapján a csomagolt kép mérete, súlya és a pontos szállítási cím alapján kerül megadásra, és minden a szállítással kapcsolatos költséget, így az esetleges vámkezelési díjat is tartalmazza.

Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben az Ön által megadott szállítási cím országa nem tagja az Európai Uniónak, akkor a fenti vámkezelési díj kizárólag a Magyarországon a feladáskor fizetendő vámkezelési díjat tartalmazza, a célország szabályai szerint fizetendő vámkezelési díj kifizetése a Vevőt terheli.

Az Ön vásárlásáshoz tartozó szállítási költség vásárlás megerősítése után a fizetés előtt, a termékkosárba helyezése, a pontos szállítási cím megadása után jelenik meg.

Szállítási idő:

A szállítási idő a rendelés  visszaigazolásától számítva a vásárolt termék típusától és a szállítási címtől függően akár 10–14 nap is lehet. A kép keretezése valamint a nem EU országokban szükséges vámkezelés plusz időt vesz igénybe. Fuvarozó partnerünk a különböző országokba történő szállításra a távolság függvényében különböző határidőket vállal, ami akár 4 – 6 nap is lehet.

Csomagolás:

A képek biztonságos szállítása érdekében a dobozok erős kartonból készültek és többrétegű szivaccsal vannak bélelve, így a termék sérülésmentesen érkezik meg Önhöz.

IMG 04252
IMG 0431 2
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üres
      Calculate Shipping